History

Het is bij ons begonnen met de aanschaf van onze 1e Golden Retriever reu Amigo Raffaël v.h. Landfort (zie foto) . Hij werd geboren op 3 september 1989 bij de Fam. G.B.J. Jansen uit Mechelen (GLD). Helaas is hij niet meer in ons midden.

Hij bracht bij ons het wel bekende Golden Virus, waar wij tot heden nog steeds mee besmet zijn. Hij gaf ons zoveel liefde & passie in de jacht, dat mijn man Bertus besloot jachttraining met hem te gaan doen en ook wedstrijden. Dat vond Amigo helemaal te gek (zijn baasje ook hoor) zeker toen de nodige diploma’s ook gehaald werden !

We vonden het allemaal zo leuk dat we in ons hoofd hadden besloten om te gaan fokken, dat leek ons helemaal super ! Daar kwam dus een hoop bij kijken. Als eerst een goede teef, die wij vonden bij Toon & Jeanne Roefs na contact te hebben gezocht. Toon & Jeanne Roefs zijn van de Kennel Jeanton. Inmiddels is deze dame de oudste teef Nice Romana Mandy Savannah Jeanton, geboren op 8 juni 1993

en is de stammoeder van onze Kennel Santomarénzo  het is een combinatie van de namen van onze Zoon, Schoondochter & de 2 Kleinkinderen !

Dat leek ons een leuk idee en is het nog steeds !

Romana kreeg haar 1e nest van Mack Lobell of the Hellacious Acres en haar 2e van Sebastiaan v.h. Seringenland. Beide heren hebben haar fantastische nakomelingen gegeven en ze was een Supergoede moeder. Toch wilden we weer verbeteren en besloten we samen om er een teefje bij te nemen uit een andere bloedlijn. Zo gezegd zo gedaan. Na contact opgenomen te hebben met goede vrienden van ons, Wim & Jeanne Nagel van de Kennel Of the Golden Charity, die op dat moment 2 mooie nestjes had liggen besloten we uit de 2e combinatie een teefje van te nemen.

Geboren op 14 februari 1997 Future Music of the Golden Charity (Demélza) Vader is Gunhills Silver Dice & moeder is No Dreams of the Hellacious Acres.  Met 7 weken haalden we haar op een klein bolletje wol. (om op te eten) En ze werd al snel bij ons gedoopt als SUPER PRINSES en SNEEUWSTER. Ook zij werd groot en schonk ons 2 prachtige nesten en omdat we ons wilden verzekeren van het nageslacht van deze Dame, ook wel Queen Elizabeth genoemd, hebben we uit beide combinaties 2 puppen aangehouden.

Uit het eerste nest met English Style Starck hebben we aangehouden 2 teefjes Caribean Summer Love & Caribean Song of Joy ! En uit het tweede nest met English Style Nuts hebben we aangehouden een reu Dream like a love Song en 1 teefje Don’t Stop the Music, Hierbij wil ik Ina Nap bedanken voor het “lenen” van haar prachtige mannen ! En ik moet zeggen dat er sowieso 3 kinderen op mama Demélza lijken qua karakter, alleen Caribean Song of Joy lijkt het meest op haar vader English Style Starck en is daarmee dan ook gedoopt tot het watje van de Familie !

Toch konden we het weer niet laten ook van Celine en haar zus Nikita (de Starck Kinderen) een dochter aan te houden. Van Celine hebben we uit de combinatie met Laburnum’s Double OSeven de Dochter Latoya; Santomarénzo Gorgeous Salsa Queen aangehouden. En van Nikita uit de combinatie met Multi.Ch. Spencheal Ziggystar de dochter Cherinda; Santomarénzo The Sound of Music, die op dit moment (2007) de hekkensluiter is van onze Kennel. Zij ziet er ook weer prachtig uit.

Eventjes een update van het jaar 2007/2008

Uit de combinatie van Celine en Joyous Blue Bird hebben we een dochter aangehouden, haar roepnaam is

Salsa; Santomarenzo Dancing with Stars.

Nu maar weer verder afwachten wat de toekomst voor ons en onze Schatten gaat brengen ! Heeft u misschien interesse in één van onze nakomelingen brengt u dan gerust een bezoekje aan onze site, want we hebben af & toe een nestje puppen liggen, die in huis opgroeien met de aanwezigheid van al onze honden. Hopelijk vind u onze honden net zo mooi als wij dat vinden !

Onze aanvulling op de Kennel, na jaren weer een kat ! En wat voor één ! Onze Main Coon DANCES WITH WOLVES JOHNNY BE GOOD

Kennel Santomarénzo,

Bertus & Annemarie Dupont