Regenboogbrug

Amigo, Zoon van Romana;

Geboren op 1 November 1997 / Overleden op 23 Juni 2008  

Liefste AMIGO, je was een ECHTE zoon van je moeder Romana en je was ons sterrekind en goud voor iedereen die je lief heeft gehad. Je nieuwe paps en mams en Frans die je nog een paar geweldige en fijne jaren hebben geschonken, dit maakte voor jou en voor ons alles toch nog goed, helaas heb je ons toch nog veel te vroeg, moeten verlaten je hartje vond het tijd om je lieve mams Romana te verblijden met je komst, er was boven nog een engeltje nodig lieve schat.

Onze dank gaat uit naar Jaap / Greet  en Frans Passenier  die zoveel voor hem hebben betekent de laatste paar jaar en die alles voor hem hebben gedaan wat maar mogelijk was. Onze AMIGO was niet alleen een gouden hond, maar hij is ook bij gouden mensen gekomen,  Dank jullie wel voor alle liefde en zorg voor onze lieve volwassen pup.

Hij is nu op weg naar de regenboogbrug waar hij lekker kan ravotten met zijn eigen mammie en vriendjes, zonder pijn en hij staat vanavond samen met Romana te schijnen aan de hemel er is weer een nieuw gouden  sterretje bijgekomen.

Veel liefs en knuffels van  Bertus & Annemarie, je fokkers en de Fam.Passenier en je allerliefste vriend en maatje door dik en dun Banjer en natuurlijk Salsa je kleine vriendin die geeft je ook nog een vette lik.

==============================================================

Santomarenzo Adorable Macy- Darla,
Geboren op 22-07-1995 heeft de respectabele leeftijd gehaald van 12 jr en 9 mnd.

Tot onze spijt en groot verdriet hebben we vandaag samen met onze vrienden afscheid moeten nemen van een fantastische dochter van onze Romana van haar 1ste nest uit de combinatie met Mack Lobell. Een super meid met hetzelfde uit gesproken golden karakter als haar moeder. Geheel onverwacht na een korte ziekte periode hebben onze vrienden het besluit moeten nemen om haar te laten inslapen en hebben we haar samen naar haar laatste reis naar de regenboog begeleid waar ze haar moeder en broers en zussen weer kan ontmoeten om lekker te spelen zonder pijn . en waar ze op ons allemaal zal wachten.

We zullen haar en alle vakantie periodes ontzettend missen.
En willen langs deze weg nogmaals Klaas, Arina, en Sorinja bedanken voor de super goede zorgen en alle liefde die jullie haar en natuurlijk ook de andere 4 voeters geven en hebben gegeven. En bedankt voor de lange vriendschap die door deze lieverd is ontstaan.

Macekind we zullen altijd van je blijven houden,

en als we naar boven kijken zullen we weten dat er een speciaal sterretje extra zal schijnen voor ons en dat ben jij.

==============================================================

Santomarenzo Adorable SHEILA -EDEN
geb 22-7-1995 / 22-6-2009,  Ingeslapen op de geweldige leeftijd van 13jr en 11 mnd

Helaas hebben wij samen met onze vrienden en haar baasjes afscheid moeten nemen van onze allerliefste Sheila onze cleopatra en lief clowntje, ze kon altijd zo’n lief bekkie zetten daar moest je wel om lachen of je wilde of niet.

We hebben een fantastische tijd met haar mogen beleven, zoals eenden en vogels dat was haar passie, als ze daar maar achter aan kon gaan dat vond ze geweldig. Ze was een echte dochter van haar moeder Romana en samen met Macy haar zus hebben ze bij onze vrienden Klaas en Arina hebben ze een geweldig leven gehad, beter had het niet gekund. Maar Sheila heeft de 1e 9 mnd bij ons gewoond, maar door privé omstandigheden is ze bij haar zus gaan wonen dat vonden ze samen helemaal te gek.

Maar altijd kwamen ze samen hier logeren en dat was altijd feest.
Klaas en Arina bedankt voor alle goede zorgen en de liefde die ze hebben ontvangen. Je moest van die meiden houden dat kon gewoon niet anders. Allerliefste Meiden van ons jullie waren GOUD net als jullie mams en ECHTE GOLDENS. SHEILA was het laatst geboren in Romana’s 1ste nest en ze is ook als laatste van ons weggegaan. Er is WEER een Sterretje bij gekomen aan de hemel, EN weer is er een kleine engel bij de regenboogbrug beland om op ons te wachten, lieve schat je bent nu gelukkig en kunt lekker dollen met je moeder, zus en amigo je andere dikke vriend. een hele dikke kus van iedereen die van je hield, en van je paps en mams en van ons toch wel speciaal.

Tot later wijfie

==============================================================

Onze DREAM LIKE A LOVESONG ( COSTA)
Geboren op 7 April 2002- Ingeslapen op 19 Mei 2010 

Niet geheel onverwacht maar wel VEEL te snel is van ons weggenomen
onze lieve Kanjer onze dappere mooie man. Onze 1ste zelfgefokte golden waar we zoooo trots op waren. Zoals iedere hond UNIEK en met een gouden karakter. Liefste schat dat jij ons NU al moest verlaten, nog eerder dan je moeder ’t is te bizar voor woorden.

Je was net 8 jr geworden wat is dat nou? Toch geen leeftijd om ons al te moeten verlaten. Je mams Demi mist je en wij natuurlijk allemaal ook verschrikkelijk. Helaas kreeg jij een TUMOR in je keel, daar was niets tegen bestand en je kon niet geopereerd worden en dat was een lijdensweg geworden. Dat mochten en wilden we jou natuurlijk niet aandoen daarvoor was je ons veel en veel te lief, De wereld kan hard zijn. We hebben moeten besluiten je de rust te geven die je Zooooooo verdiende. Geen pijn en ellende voor jou. Maar plezier en warmte om je heen en lekker spelen bij de regenboogbrug met je vrienden en geef ze daar allemaal een dikke kus van ons en zeg ze dat we ze geen van allen vergeten zijn en nog altijd aan ze denken met veel liefde. Zo zullen we jou natuurlijk ook nooit en ten nimmer vergeten en altijd van je blijven houden. Je zit in ons hart. Je bent bij ons geboren en woog 520 gr. We konden toen helaas niet weten dat je 8 jr later met het prachtige gewicht van 37 kg en met heel veel plezier en liefde zo plots uit ons leven zou verdwijnen. We hebben er geen seconde spijt gehad dat je bij ons bent gebleven en zouden het ontzettend graag over willen doen, als dat zou mogen.

Allerliefste schat Costa’tje van ons dank je voor al je trouw en liefde je was GOUD voor ons. Nu kunnen we jou alleen nog maar zien als we omhoog kijken naar de hemel waar jij als een prachtige ster voor ons zal schijnen.

“Waarom nou jij” Gebroken
Waarom ging jij nou uit ons leven
Waarom ben jij nou niet gebleven.
Waarom ben jij vertrokken maar niet zonder reden.

Tot later dan zullen we elkaar weer zien we verheugen ons er al op.
Veel liefs en kusjes van Paps en Mams en natuurlijk je moeder Demi en al je vrienden hier die van je houden en hebben gehouden. We zijn er trots op dat je in ons leven bent geweest.

==============================================================

Onze Allerliefste Shakira ( Don’t Stop the Music)
Geb op 7 April 2002 en van ons heen gegaan op 19 Juni 2010.

Lieve Lieve SHAKIRA zooo onverwacht en nooit gedacht,
zo ongelooflijk niet te geloven precies 1 mnd na je lieve knappe broer,
ging je bij ons weg, je hartje gaf het op, voor ons eeuwig de vraag ?????
Werd je soms geroepen door Costa?
Wilde hij niet zonder zijn bijzondere zus zijn, in de hondenhemel bij de regenboogbrug en de sterren. Dat is het enige wat we zouden kunnen bedenken
als gegronde reden voor jou om ons te verlaten NU AL.!!!!!!

Net als Costa was jij bijzonder en jullie samen waren ons grote wonder,
jullie horen samen te zijn dat wel, maar waarom niet hier bij ons??
Dit is voor ons een HEL. Mooie , Knappe , Stoere. Macho onze Costaen JIJ
Onze lieve knappe eigenzinnige Freule ,precies een copie van je mama Demelza.
Jullie zijn niet meer in ons midden en OHHHHH jongens WAT MISSEN WE JULLIE we hebben er geen woorden voor alleen PIJN in ons HART.
Allerliefste Shakira / Sjaakie / Sjaq / Kira en freule met je
PRACHTIGE GEWELDIGE VACHT waar we altijd zo lekker in konden kroelen.
We denken met pijn in ons hart terug aan de prachtige momenten
samen met jou en je broer, en je prachtige lieve kindjes die je ons gegeven heb, daarin leef je voort. Ze zijn goud net als jij dat was. Jullie waren ons GOUDEN KOPPEL, we zullen jullie NOOIT nee NOOIT VERGETEN en voor ALTIJD en EEUWIG van jullie houden. We moeten jullie nu al laten gaan beide helaas met 8 jr. Bedankt voor alle liefde trouw en warmte ( kortom bedankt voor alles)
TOT bij de regenboogbrug TOT LATER SCHATTEN.
Hele dikke kus van iedereen die van je heeft gehouden.
Je moeder Demelza en wij allemaal, Papa Mama Klaas Arina Jaap en Greet en al onze andere Schatjes Nikita, Celine, Latoya, Cherinda, Otazu en Sigourney

AFSCHEID NEMEN BESTAAT NIET
IK GA WEL WEG, MAAR IK VERLAAT JE NIET
MIJN LIEF JE MOET ME GELOVEN
AL DOET HET PIJN
IK WIL DAT JE ME LOS LAAT
EN DAT JE MORGEN WEER VERDER GAAT
MAAR ALS JE EENZAAM OF BANG BENT ZAL IK ER ZIJN!!!!!!!!!!!!!!! 

==============================================================

Santomarenzo Caribean Night Life ( Diego)
Geb : 7 Okt 1999 Overleden : 7 Juli 2011

op de leeftijd van 11 jr & 9 mnd hebben wij om gezondheids redenen besloten om Diego zijn welverdiende rust te gunnen.

Liefste Diego
Stoere / Knappe / Kanjer van Demelza, je was letterlijk en figuurlijk een echte zoon van je moeder. Knap,lief,eigenwijs, super slim & eigengereid echt een Bijzondere hond en altijd duidelijk aanwezig heel speciaal en apart dat BEN je en dat zul je altijd blijven.

Je hebt vanaf dat je een baby was bij Klaas / Arina & Sorinja gewoond.
En als we eerlijk zijn heb je ze het niet altijd even gemakkelijk gemaakt kleine boef!!!, Maar ze hebben altijd onvoorwaardelijk van je gehouden.
Daar hebben we alle respect voor.
Je hebt tot de laatste dag van je leven een gouden leventje gehad.
Ook heb je vaak bij ons gelogeerd,en je was altijd meer dan welkom.

Helaas lieve schat, is voor jou nu ook de tijd gekomen om naar de regenboogbrug te gaan. Waar ook jij lekker kunt gaan ravotten met al je andere vriendjes o.a Macy – Sheila – Romana – Costa – Shakira etc ze hebben je gemist.
Net zoals wij jou nu missen er is een leegte ontstaan jou plaatsje is leeg, ook je halfbroer Diesel mist z,n vriend. alles is zoooo anders en stil in huis. Maar NU lieve schat heb je geen pijn meer en je kunt lekker plezier hebben en genieten van je vrijheid. Als we nu omhoog kijken , zullen we zien dat de hemel weer een prachtige ster erbij heeft gekregen, die straalt tussen al onze geliefde sterren, en bij de regenboogbrug op ons wacht.

Lieve Diego ons directeurtje bedankt dat je in ons leven bent geweest en bedankt voor al je liefde en trouw. Rust in vrede/ en slaap zacht . We zullen je nooit vergeten. Je krijgt natuurlijk van iedereen die van je hield,speciaal van Klaas & Arina & Sorinja. ze hebben voor JOU geleefd en JIJ voor hun. Een SUPER dikke kus mee voor de lange reis naar boven en natuurlijk ook van ons Bertus & Annemarie en je moeder Demi en je zussen Celine & Nikita geven je een dikke lik en ook van alle andere 4 voeters.

Tot Later knappe schat . We houden van je, voor altijd in ons hart

==============================================================

FUTURE MUSIC OF THE GOLDEN CHARITY ( Demelza)
Geboren: 14 – 02 – 1997 Overleden : 09 – 08 – 2011

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze KANJER, SUPER QUEEN . Sneeuwster, Goldenlady en Prinses DEMELZA. Ze was ALLES voor ons Vooral voor MIJ. We hadden een heel speciale band samen vanaf het moment dat we haar hebben opgehaald bij goede vrienden van ons Wim & Jeanne Nagel
ze was toen 7wkn en toen al een waanzinnig bolletje wol IK was meteen verliefd op haar. Een geweldige hond prachtig / lief /en mooi en vooral erg trots. Dat was een beetje MIJN schuld hahaha omdat ik altijd tegen haar zei dat ze de ALLERMOOISTE & LIEFSTE was die er maar bestond, dus ze wist niet beter.

Ze heeft ons Geweldige kindjes gegeven 21 in totaal waarvan we er 4 zelf hielden 2 meisjes uit haar 1e nestje en uit de 2e combinatie een prachtige jongen en meisje. ook zij kregen weer prachtige kinders en kleinkinderen waarvan er een aantal hier zijn blijven wonen. We konden er geen genoeg van krijgen om nazaten van haar in huis te halen. Ik dacht altijd STEL dat ze er nog eens niet meer zal zijn , daar kreeg ik het altijd benauwd van . Ik moest er NIET aan denken. Maar helaas is nu toch onze /mijn Nachtmerrie werkelijkheid geworden, en we moesten haar laten gaan geen rekening houden met jezelf maar alleen denken in het belang van je geweldige hond, die je alleen maar alle geluk en plezier van de wereld gunt, en die het vooral niet verdient om te lijden. Daarvoor is ze toch veel te lief??????

Lieve Allerliefste Demi
Ik /wij zullen je zoooooooooooo vreselijk missen je was mijn leven,
dat wist je ook , we konden met elkaar lezen en schrijven.
Bedankt voor de GEWELDIGE jaren die je bij ons bent geweest we hebben van je genoten elke dag was 1 groot feest met jou. Je bent verleden jaar je knappe zoon en dochter (Costa & Shakira) verloren en een maand geleden nog je mooie zoon ( Diego) . Ondanks dat jezelf toch wel de nodige kleine ouderdom mankementjes had overleefde je nog enkele van je kinderen zooo sterk was je alsnog. Maar eens hield het ook voor jou op . Gelijktijdig hebben we moeten besluiten om niet alleen voor jou te kiezen je te laten rusten, maar ook voor je prachtige dochter Celine jullie waren 1. Jullie blijven ook 1. Voor altijd samen en voor altijd in ons hart.

Weer zullen we als we naar boven kijken naar de hemel 2 nieuwe /prachtige kristalheldere sterren zien stralen tussen alle andere mooie sterren, jullie zijn nu samen bij de regenboogbrug aangekomen waar jullie kunnen genieten en spelen met elkaar ook zie jij onze queen je lieve kindjes weer terug. We zullen je nooit vergeten voor altijd leef je in ons hart. Het liefste was ik met je mee gegaan, maar dat kan natuurlijk niet. Er zijn hier nog meer lieve en mooie nazaten van jou om voor te zorgen. We moeten ons troosten met de gedachte om elkaar later weer te zien bij de bekende brug. Ik verheug me erop lieve schat. Nog 1 x zal ik ONS versje voor je schrijven het was altijd tussen ons he Liefie.

Schaapje Schaapje heb je witte wol
Ja Ja lieve mammie 2 zakken vol.

Tot later lieverd ( I WILL ALWAYS LOVE YOU )
Mama /Papa en Nikita – Cherinda – Latoya – Sigourney – Beyonce – Solange / Otazu
en iedereen die van jou heeft gehouden en jou net zo prachtig vonden als wij.

==============================================================

SANTOMARENZO CARIBEAN SONG OF JOY (Celine)
Geb : 07 -10 -1999 Overleden : 09 – 08 – 2011

Op dezelfde dag dat we afscheid hebben genomen van onze Demelza,
hebben we dat helaas ook moeten doen van haar dochter.

Onze lieve kanjer Celine. Ze was ontzettend lief en zachtaardig en had nooit problemen met geen enkele hond binnen of buiten onze roedel. Het was echt het WATJE van onze familie onze Inie Minie, ons prinsesje met haar bijnaampje Lady Di.

Ook zij heeft geweldige kindjes gekregen waarvan onze Latoya nog in ons midden en Salsa ons andere schatje die bij onze vrienden woont in Kortenhoef ook zij zijn beide Goud.

Celine echt een dochter van haar moeder Demi, ze waren samen 1. Laten we maar zeggen onafscheidelijk. Celine was en blijft een geweldige zachte en lieve zorgzame mammie voor haar baby,s , bij haar kon& mocht alles , soms moesten wij wel eens ingrijpen want ze liet over zich heen lopen.

Het was voor ons dan ook vreselijk om ook van haar afscheid te moeten nemen, de keuze om haar samen MET haar moeder te laten inslapen was ontzettend zwaar. Maar we hadden geen keus het zou anders een lijdensweg voor beide zijn geworden, en daarvoor zijn ze ons TE LIEF, dit mogen we niet laten gebeuren.
een NACHTMERRIE was wederom werkelijkheid geworden 2 hondjes moeder en dochter gelijk. Bijna kun je jezelf zoiets niet voorstellen.

Allerliefste lieve schat, Celine kind , Lientje Catrientje ons Zonnetje in huis.

Rust in Vrede Poppedeintje,
Je bent en blijft voor altijd vereeuwigd met je Mammie.
Jullie stralen aan de hemel als 2 prachtige sterren, en spelen & stoeien bij de regenboogbrug en hebben geen pijn meer, dat is fijn.
Bedankt voor alle fijne /mooie & gelukkige jaren we hebben ontzettend van je gehouden ons SPECIAAL-tje ons lieve Demelza-kind.

Papa /Mama & je Dochters Latoya & Salsa en je zus Nikita /Cherinda/Sigourney /Beyonce en Solange en Otazü en alle mensen die je hebben gekend

==============================================================

Santomarenzo Caribean Holiday ( STORM)
Geb : 7 Okt 1999 Overleden : 24 Okt 2011

Ondanks zijn mooie leeftijd is veel te snel uit ons midden gegaan,
Onze FANTASTISCHE /GEWELDIGE ALLERLIEFSTE KNAPPE KANJER. STEUN & TOEVERLAAT onze ALLERGROOTSTE VRIEND en ZWEMFANAAT onze LIEFSTE
STORM Knappe zoon van onze Demelza en Starck & lieve broer van Celine en Diego die hem helaas voorgingen naar de hondenhemel.
bij de maan en de regenboog waar hij nu lekker kan stoeien . Onze mooie stoere Storm heeft een geweldig leven gehad met alle Klik op mij!
en zorg die een hond zich maar kan wensen, Een echte zoon van zijn moeder Demelza.

Heel veel sterkte gewenst met je verlies lieve Slavica Ben en Daniel & Danny. Bedankt voor alles , ook namens Stormpie jullie KANJER voor eeuwig in jullie hart. Tot later grote lieverd !!!!! Slavica als je naar boven kijkt zie je tussen alle sterren een extra mooie grote STER dat is je mooie mannetje laat dit een troost voor je zijn .
Je fokkers Bertus & Annemarie
dikke lik van je zus Nikita en je nichtjes Cherinda Latoya Sigourney etc etc

==============================================================

Santomarenzo Caribean Summer Love (Nikita)
Geboren : 7 Okt 1999 Overleden : 14 Aug 2012

Lieve knappe meid vandaag was wederom een zwarte dag in ons leven.
Omdat we voor jou hebben besloten om afscheid te nemen en je verdiende rust te gunnen. Je mag nu naar je mammie Demelza en je zus Celine en ook naar Costa & Shakira en verdere broers en zusjes. Ze zullen blij zijn, je eindelijk weer te ontmoeten Hier bij ons op de aarde kon je niet meer verder een leuk /vrolijk leven was er voor jou niet meer. Je had heel veel last van artrose in je rug waardoor je bijna niet meer kon lopen, tevens zag je helemaal niks meer en liep overal tegen aan, het was voor niet fijn meer om zo verder te moeten.
Meiske voor ons het doet zo’n pijn je te moeten verliezen.
Eerst geboren dochter van het eerste nest van onze Demelza.
Maar om jou zo te laten verder gaan zou zoooo egoistisch zijn.
We zijn dankbaar dat je bij ons bent geboren, en nog meer dat je na korte tijd weer bij ons bent terug gekomen. Bedankt voor alle fantastische jaren samen. Je was net zo’n TOPPERTJE als je moeder je hebt ons prachtige kinderen en kleinkinderen gegeven.Waarvan Cherinda bij ons is gebleven. Zij gaf ons wederom mooie kindjes en kleinkids hiervan bleef Sigourney. Nikita Margerita ons toppertje je was en blijft goud voor ons. En natuurlijk zullen we je nooit of tenimmer vergeten. Cherinda ligt nu steeds op jou plaatsje alsof ze wil zeggen, Alles komt goed mammie. ik mis je heeeeel erg, maar zal je nooit vergeten.
Er is als we omhoog kijken naar de hemel opnieuw een prachtige stralende ster bij gekomen die jou naam draagt. En als we heel goed kijken ben je voor ons zichtbaar bij de regenboogbrug Klik op mij!samen spelend
en gelukkig met al onze andere schatten, waar jullie wachten op ons.
We verheugen ons op het weerzien met jullie allen.
Het doet pijn, maar jou taak heb je volbracht en je tijd bij ons zit erop Kanjer
Allerliefste prinsessedochter, we willen je bedanken voor al je onvoorwaardelijke liefde en trouw, ga nu maar lieve knappe sterke meid
Dikke kus van Papa & Mama en een dikke lik van je Dochter Cherinda/Sigourney je kleindochter- en achterkleinzoon Damian. Latoya-Beyonce-Otazu en Tatjana
Klaas (je was zijn meisie) Arina Sorinja. En iedereen die net zoveel van je hield.

Kanjer, we will always love you for ever

==============================================================

Santomarenzo Dreamboy of my Live (DIESEL)
Geb : 7 April 2002 & Overleden op 28 Dec 2013

Lieve Diesel knappe gouden kanjer van ons

Helaas is op 28 Dec 2013 het helemaal anders gelopen dan verwacht, er was speciaal voor jou een weekje vakantie gepland, want jij hield totaal niet van vuurwerk. Er was dus door je paps en mams een weekje geregeld waar we met ons allen rustig konden genieten in het bos al onze honden kanjertjes samen met jou, maar helaas hadden ze boven bij de regenboogbrug besloten om jou te roepen je mammie en broers en zus en Diego wilden ook graag dat jij deze dagen bij hun zou zijn, er was boven een gouden engeltje nodig dat was jij deze keer lieve schat. Hoe graag je misschien nog wel had gewild. Je kon helaas niet meer je was helemaal op, je had heel veel last van je ruggetje en kon niet meer lopen. Dus de moeilijkste beslissing moest genomen, wat voor ons een Grote nachtmerrie was, was voor jou de redding en de rust die je verdiende. Je was een fantastische gouden vriend voor alles en iedereen die je kende, altijd was het weer een feest waar je ook binnen kwam. Je bent iets ouder bij je Paps en Mams en Sorinja komen wonen en dat is je redding geweest. Je hebt een fantastisch gouden leven gehad en er is niet voor 100% maar voor 200% van je gehouden.
Je kon echt ook met iedereen door een deur. Eerst was het gemis daar, toen je halfbroer Diego naar de regenboogbrug moest gaan, maar dat plaatsje werd een beetje opgevuld toen je kleine vriendin Pastry bij jullie kwam wonen, toen werd jij zo sociaal als je ook bent weer een beetje blij en zat je weer lekkerder in je velletje. jullie konden het samen heel goed vinden. Je was geliefd door alle hondjes. Zelfs onze kleine Tatjana hield van je als je hier binnen kwam vloog ze op je af en rende rondjes om je heen zoooo lief..
We willen je allemaal graag bedanken dat je voor KLAAS en ARINA & SORINJA zo’n GEWELDIGE , GOUDEN SUPERLIEVE SCHAT bent geweest. Het was een fantastische tijd met jou 1000 X bedankt.

We gaan je allemaal ontzettend missen, en je blijft voor altijd in ons hart.
Je mag nu lekker genieten bij de regenboogbrug en lekker spelen met alle kanjers die je zijn voor gegaan het zal een feest zijn voor jullie als jullie elkaar weer zullen zien. En voor ons zal je zijn aan een nieuwe grote prachtig stralende ster tussen alle al aanwezige schitterende sterren, JOU schittering aan de hemel zal net een seconde even sterker zijn als teken van jou dat het goed is en dat je nu gelukkig bent. Dan zullen we weten dat het goed is.
Tot later gouden vriend. We geven je een hele dikke kussssss mee op je verre reis naar een mooi paradijs, geef ze boven allemaal een lik van ons zodat ze allemaal weten dat we ze nooit zullen vergeten,

Heel veel liefs van Klaas & Arina je vriendinnetje PASTRY en Sorinja en Ruud.
Bertus& Annemarie en Latoya, Cherinda, Sigourney, Beyonce en Tatjana.
Ton & Joyce – Richelle- Leonie- Special en Chica

==============================================================

Santomarenzo Gone With the Wind ( Special )
Geboren op 20 – 04 – 2004 Overleden op 25 – 01 – 2014

Zomaar uit ons midden. Zomaar opeens en onverwacht. Een poosje eigenlijk niet zo erg lekker, Maar uiteindelijk toch ZOOOOOOOO ONVERWACHT, niemand had dit ooit gedacht.

Allerliefste SPECIAALTJE onze SPECIALE SCHAT, JIJ je deed je naam echt EER aan niemand had dit ook verwacht. Hier bij ons ben jij geboren, en je was nog maar heel erg klein toen waarschijnlijk je lieve domme Mammie op je mondje trapte en dat deed toen vast wel pijn , maar totaal niks merkte we aan je, je was vrolijk en er was tot je 7 wkjes oud was niks te zien toen ontstond er in je lieve kleine bekkie een kleine kier, je neusje groeide wel maar je onderkaakje bleef stil, hoe groter je werd hoe aparter je mondje. Daarom vonden we jou toen de naam SPECIAL waardig omdat je zooooooo Speciaal was. Deze naam heb je ook je hele leventje gehouden, want je was ook in alles echt ontzettend Speciaal. Wij wilden natuurlijk dat je een fantastisch, geweldig, en vooral gelukkig en liefdevol leven zou krijgen. EN WAT DENK JE ???? DAT is ook GELUKT !!!!!!!!!! Je kwam te wonen bij goede vrienden onze grootste wens kwam uit, je had daar bijna 10 geweldige jaren. Ook jouw droompie lieve schat kwam uit. Je KREEG & DEED & MOCHT WERKELIJK ALLES, je had werkelijk GOUDEN BAASJES die ook een stoel verdienen bij de regenboogbrug. Echt kanjer je had geen gelukkiger en liefdevoller leven kunnen krijgen. Ook wij zijn er dankbaar voor je had een hartje van goud en was ZO lief, sociaal en grappig, iedereen die je kon of leerde kennen moest wel van je houden met je grappige ondeugende blik. Nu moeten we je helaas laten gaan. Er was boven alweer een nieuw Engeltje nodig , ze waren nog niet tevreden met Engel Diesel, (hij vond het misschien wel saai zonder jou) hij kon je ook niet missen , jullie waren ook dikke vrienden. We weten heel zeker dat je ondanks de pijn en verdriet die je hier achterlaat; JIJ het boven ontzettend naar je zin zult hebben, met al je geweldige en superlieve vrienden en je Mama Celine en Tante Nikita en Oma Demelza Diego en alle andere vriendjes die bij je hebben gewoont. Het word boven bij de regenboog brug steeds drukker en drukker. En nu is er weer een PRACHTIGE STRALENDE STER bij gekomen als jij nu blij kijkt met je lieve aparte snuitje zal hij extra schitteren voor ons op aarde Allerliefste guitige grappige lieve geweldige kanjer van goud, NIEMAND zal jou ooit vergeten Iedereen heeft intens van je gehouden we geven je allemaal 1000 kusjes mee op je aparte snoetje op je reis naar het paradijs bij de regenboogbrug. tot later lekker ding.

Voor eeuwig je liefhebbende baasjes TON & JOYCE & LEONIE
RICHELLE-JORDY-CHICA je vriendinnetje en de rest van de beesies
Ook natuurlijk niet te vergeten Klaas / Arina & Sorinja en Ruud
en WIJ waar je bent geboren moppie, ook wij zullen nooit je lekkere bekkie vergeten
Bertus en Annemarie en onze 4 voeters

==========================================================
Santomarenzo Gorgeous Dancing Queen       ? LATOYA ?
Geb; 20 -04 -2004   overleden: 19 -01 -2016
Vandaag lieve schat, met je geweldige lieve hoofd hebben we de beslissing moeten nemen dat het voor jou het beste is om afscheid van elkaar te nemen, en je los te laten.
Zodat je naar je mama Celine /oma Demi  en tante Nikita kunt gaan om daar nog veel plezier te kunnen maken samen met alle honden vriendjes bij de bekende regenboogbrug en de sterren. Daar heb je geen pijn meer.
Het doet ons ontzettend veel verdriet,  Maar houden van  is ook kunnen loslaten, en zeker niet egoistisch zijn , door alleen maar aan jezelf te denken, en je te willen houden veel langer dan eigenlijk goed en fijn is voor jou.
En de laatste maanden was het niet fijn meer voor jou, je kon niet meer genieten, je heupjes waren niet goed en je zakte er steeds doorheen. Ook waren je nieren  heel slecht geworden ander voer en verschillende medicatie hielpen helemaal  niet, we probeerden alles om te zorgen dat je jezelf toch weer goed ging voelen, maar helaas dat wilde niet lukken. Helaas gaf je lijfje de strijd op, maar je bolletje was nog prima in orde en je was nog vrolijk en blij, maar eten wilde je niet meer, zelfs geen hapjes van ons eigen eten waar je altijd zo gek op was .
Maar je kon niet meer op je benen staan  en je werd herhaaldelijk omver gelopen door de andere honden en dan kon je niet meer omhoog komen  en bleef maar liggen. Dit kon zo echt niet doorgaan, dat deed echt pijn IK zag wat het met je deed. Dit kon en mochten we niet laten gebeuren. Vandaar onze beslissing om je te laten gaan.
Afschuwelijke pijn voor ons, MAAR rust en vrede voor jou  Kleine fantastische lieve Supergirl van ons.  Je bent bij ons geboren en bleef bij ons wonen  een prachtige dochter van onze Lieve Celine en James (007) onze gouden superlieve dame bedankt voor al die jaren  trouw en dankbaarheid en liefde die je ons geschonken hebt.
Bedankt voor alles liefste schattekind. Tot later bij de regenboogbrug , dan zullen we elkaar weer zien, daar verheugen we ons op. We zullen je nooit vergeten  voor eeuwig in ons hart en heel veel kusjes op je prachtige hoofdje.
We houden van je veel liefs Mama en Papa en alle hondjes en iedereen die van je heeft gehouden ??????
============================================================

Snowy 02-12-2004 – 20-09-2017

Ik zie haar nog voor het eerst binnen stappen in onze woning. Een bolletje wol, meteen de vloer ondergeplast en gepoept, zo dat was een binnenkomer. In het begin had ze moeite met haar voer, zodat we haar meteen al verpest hadden met alleen maar lekkere dingen. Samen met haar oom Storm heeft ze de eerste ondeugende dingen geleerd.

Na ruim een jaar gingen we naar Dreumel. Dat was heel andere koek heel veel groen en ruimte. We hebben daar heel veel kilometers afgelegd samen met mijn baasjes. We gingen naar diverse vakanties en uitje.

Toen Snowy 10,5 jaar was begon ze veel te drinken. Wij naar de dierenarts daar bleek dat onze muts suiker had. Vanaf die tijd draaide alles om Snowy heen. Op tijd eten geen tussendoortjes meer dit was een moeilijke periode. We hebben er alles aan gedaan om haar zo fit mogelijk te houden. Diverse hypo gehad en dan weer schipperen met haar insuline. Ik ben blij dat we dat allemaal voor haar hebben kunnen doen en toch nog twee jaar hebben volgehouden.

De laatste tijd ging het helaas niet meer, moeite met opstaan. Dit was voor ons een code niet meer naar haar drinkbak, dan moeten we een besluit nemen.

Helaas 20 september 2017 was het zover het ging niet langer. Snowy is om 16:15 overleden.
Wat een leegte laat jij hier achter. Ik ben blij dat Annemarie en Bertus ons gekozen hebben dat jij bij ons mocht zijn.

Wat rest is alle mooie herinneringen en die zullen wij nooit vergeten. Vaarwel mijn mooie Snowy en een kus aan je oom Storm.

Liefs Erik, Diana, Patrick en Maik